Tvari plaukų ir kūno odos priežiūra rudenį

Tvari plaukų ir kūno odos priežiūra rudenį

Ruduo yra tas metas, kuomet iš vasariško nerūpestingumo grįžtame į kasdieninį skubėjimą, darbus, mokslus ir įprastas rutinas, kurias kai buvo šilta gal būt šiek tiek primiršome.

Plaukų kaukės ilgesnį laikymą, vasarą, keitė pasipliuškenimas prie jūros, pasivažinėjimas dviračiu arba šeimos griliaus vakaras, o jeigu atsimindavome panaudoti bent jau plaukų aliejuką, tai jau būdavo iš tiesų labai gerai.

Bet vasara tokia ir turi būti, ne apie rūpestį, ne apie discipliną. Tačiau rudenį į rūpestį grįžti vertėtų, jeigu nenorime prarasti esamos plaukų kokybės, arba susigrąžinti prarastą.

Visi šie produktai be savo veiksmingumo dar yra ir tvarūs, bei gerbia jus kaip klientą ir aplinką, kurioje yra kuriami ir naudojami.

Atėjus rudens periodui, plaukams labiausiai reikia atsigerti. Tad labiausiai pasiteisins tos priemonės, kurios bus drėkinančios plaukų ilgį. 

 

Kodėl?

Vasaros metu mūsų plaukus veikia daug mechaniškai plaukus žeidžiančių ir sausinančių veiksnių, tokių kaip: saulė, vėjas, sūrus vanduo, prakaitas, UV spinduliai, pastovus plaukų rišimas standžiai kai karšta, arba buvimas palaidais ir jų trynimąsis į įvairius paviršius.

Reikėtų ir paminėti sutrumpėjusias ir praleistas plaukų priežiūros rutinos dalis. Visi šie veiksniai ypatingai sausina plaukų pluoštą ir verčia juos prarasti natūralią drėgmę. Tačiau tinkamas grįžimas į vėžias gali ganėtinai greitai padėti viską sugrąžinti į vietas, arba bent jau stipriai pagerinti esamą situaciją.

Šiame straipsnyje noriu su jumis pasidalinti auksiniais produktais rudeniui, ne tik plaukams bet ir odai, kad jau labai greitai galėtumėtė ir vėl džiaugtis jų kokybe.

 

Rekomenduojamas šveitiklis

Davines Solu Scrub

Nes visko gali būti, kad po vasaros laikotarpio, jūsų galvos odai reikia šveitimo. Vasarą ilgą laiką praleidžiame lauke, prie vandens telkinių, soduose, baseinuose, daugiau prakaituojame, mūsų oda išskiria daugiau sebumo.

Šampūnas nėra pajėgus nuplauti absoliučiai visos taršos ir nešvarumų, kurie per laiką nusėda ant skalpo paviršiaus, tuo labiau negyvų odos ląstelių. Todėl bet kokioje plaukų priežiūros rutinoje šveitiklis - yra būtinas žingsnis. 

Mano minėtas šveitiklis, puikiai šalina ne tik nešvarumų sankaupas, negyvas odos ląsteles, bet ir veikia odą raminančiai, yra praturtintas natūralia jūros druska, yra labai malonus skalpo odai, bet ir palieka po savęs tikrai dar kelis plovimus juntamą šviežaus skalpo jausmą, pastebimą apimtį šaknų zonoje.

Jį ypatingai lengva naudoti, nes šveitiklis puikiai putoja ir jo nereikia perplauti šampūnu. Tiesiog tobulas pasirinkimas šveitimo priemonei.


Rekomenduojama drėkinanti plaukų kaukė

Davroe MCT The Ultimate Moisture Conditioning Treatment

Yra puikus produktas norint pridrėkinti plaukus iš giluminių jų sluoksnių. Ši terapijos priemonė yra ypatingai lengva savo tekstūra, tačiau galinga sudėtimi. Ji neapsunkins jūsų plaukų, bet plaukams per laiką gražins jų natūralią drėgmę, elastingumą ir žvilgesį, mažins vėlimąsi. 

Kaukė kaip ir visos Davroe priemonės yra be parabenų, sulfatų, silikonų, dirbtinių kvapiklių, yra veganiškos ir sukurtos tausojant gamtą.

Pačiam geriausiam rezultatui pasiekti aplikuokite kaukę ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, išmasažavę per plaukų tūrį prašukuokite lanksčiomis šukomis, ir palaikykite kaukę šiek tiek ilgiau nei nurodo gamintojas.

Šis gamintojas savo produktų pasiūloje turi ir ypatingai kokybišką kondicionierių iš Moisture senses linijos. Jeigu tavo plaukai pasiilgo drėgmės, labai rekomenduoju išbandyti produktus rutinoje kartu.


Rekomenduojama maitinanti plaukų kaukė

Davines Oi Hair Butter ir Davines Oi kondicionierius

Bus tobulas pasirinkimas tais atvejais, kuomet drėkinimo jau jaučiasi, kad bus šiek tiek per maža. Oi linija yra maitinanti ir praturtinta natūraliais antioksidantais ir Raku aliejumi.

Lengvai naudojama linija veikia greitai ir jau po pirmo panaudojimo, tie tampa kur kas paklusnesni, minkštesni, elastingesni ir kur kas labiau žvilgantys.

Viskas ką reikia padaryti, tiesiog sekti gamintojo naudojimo nurodymus ir su laiku džiaugtis žymiai gyvybingesniais plaukais. 

Davines kosmetika taip pat myli tiek žmogų, tiek gamtą, todėl gamina savo produkciją gerbdama aplinką, nenaudoja joje sulfatų, parabenų ir kitų aršių ingridientų, o kiekvienas produktas turi geografinę nuorodą iš kur atkeliavo, produkte esantys aktyvieji ingridientai.


Rekomenduojama priemonė nuo sezoninio slinkimo

Philip Martin’s Scalp Nutriment Spray

Tam, kad sezoninis, rudeninis plaukų slinkimas nevirstų baubu. Mes jau esame kalbėję apie slinkimą ir, kad slinkimo sustabdyti priemonėmis, kai jis jau yra procese mes negalime.

Tačiau, biologiškai, po iškrentančiu plauku jau iš karto esant naujam, jaunam plaukui, mes galime padėti išaugti greičiau ir žymiai stipresniam stimuliuojant šaknį, jo augimą ir kraujotaką odoje. 

Geriausių rezultatų pasiekti mes galime su Scalp Nutriment Spray. Šis organiškos sudėties purškiklis yra praturtintas ekologišku dilgėlių ekstraktu ir obuolių kamieninėmis ląstelėmis.

Jis puikiai stimuliuoja galvos odą sukurdamas šilimo pojūtį ant jos paviršiaus ir leidžiantis kraujui, kartu su deguonimi greičiau plūsti į kapiliarus odoje. Šis produktas yra iš tiesų labai veiksmingas, ne tik sezoninio, bet ir visų kitų slinkimų atvejais, norint greičiau užtikrinti naujų plaukų ataugimą.


Rekomenduojama paliekama priemonė

Davroe Ends Repair Leave In Treatment

Šis serumas turi daug funkcijų ir yra tiesiog tobulas pasirinkimas kaip priemonė naudojama ant drėgnų plaukų prieš džiovinimą. 

Serumas: papildomai drėkina plaukus, juos atpalaiduoja, lengvina šukavimą, saugo plaukus nuo išorinių pažeidimų, valdo plaukų pūtimąsi, elektrinimąsi, suteikia pastebimą žvilgesį, nuima plauko porėtumą.

Ši paliekama priemonė bus labai geras pasirinkimas tiek turint nepaklusnius, stipriai besiveliančius plaukus, tiek norint jiems suteikti daugiau drėgmės. 


Rekomenduojama apsauga nuo karščio

Philip Martin’s Infusion Cream

Vis dar išlieka mano favorite kaip apsauga nuo karščio. Dėka ekologiškos Mica pudros savo sudėtyje saugo plaukus maksimaliai iki 260 laipsnių. Papildomai juos drėkina ir saugo nuo aplinkos veiksnių.

Vienam naudojimui jo reikia vos pupos dydžio produkto, tad net 75ml užteks ganėtinai gerą laiko tarpą.

Kokybiška priemonė nuo karščio yra labai svarbi šaltojo sezono metu, nes būtent šiuo laikotarpiu plaukus džioviname labiau, stipriau ir daugiau formuojame. 

Rekomenduojama rutinos užbaigimo priemonė

Philip Martins Revitalizing Spray arba Davroe Shine Fluid aliejukas

Abi priemonės labai geros, jeigu norime tinkamo produkto plauko užbaigimui ir paskutiniam plaukų rutinos žingsniui. Plaukų aliejus užbaigimui yra labai svarbus produktas visose plaukų priežiūros rutinose, nesvarbu kokiu sezonu.

Nes būtent tokio tipo priemonė veikia ant mūsų plauko paviršiaus kaip skydas, kuris neleidžia plaukams iki kito plovimo būti mechaniškai pažeidžiamiems ir iš tiesų viena iš enamiausių priežasčių, kodėl skyla plaukų galai yra plaukų aliejuko nenaudojimas, galvojant, kad jis nereikalingas, o tai yra labai klaidingas požiūris.

Savo parduotuvėje turime ne mažai plaukams skirtų aliejų, tačiau rudeniui noriu išskirti šiuos du.

Philip Martin's Revitalizing spray yra ne aliejukas, o aliejų junginiais praturtintas užbaigimo produktas, kurio šiaip jau žodžiais nusakyti nelabai įmanoma, jį reikia pabandyti ir pajusti, kad suprastumėte, jog produktas yra visiškas fenomenas.

Puikiai nuima plaukų šiaušimąsi, juos suvaldo, minkština, duoda blizgesio, nuima vėlimąsi, ir papildomai dar užbaigimu atlieka minėtas apsaugines funkcijas ir saugo nuo šalčio.

Davroe Shine Fluid:

• Neapsunkina plaukų ir suteikia blizgesio
• Akimirksniu glotnina pasipūtusius ir pasišiaušusius plaukus
• Gali būti naudojama tiek ant sausų tiek ant šlapių plaukų
• Apsaugo plauko paviršių, bet nesikaupia plaukuose
• Apsaugo plaukus nuo susivėlimo
• Be alkoholio

 Rekomenduojami produktai kūno priežiūrai 

Davroe Body Firming Lotion ir Philip Martin’s kūno linija, Davines Oi kūno prausiklis ir Oi rankų kremas.

Tai yra paskutinė skiltis apie kurią labai noriu pakalbėti. 

Ateinat šaltiems orams ir prasidėjus šildymo sezonui nuo sauso oro patalpose kenčia ne tik mūsų plaukai, bet ir mūsų oda. Labai džiaugiuosi, kad didžioji dalis gamintojų su kuriais dirba mūsų parduotuvė gali pasiūlyti kokybiškus ir iš ties labai veiksmingus produktus kūno priežiūrai.

Mūsų namuose išbandyti yra literaliai visi ir nors ir labai sunku išrinkti favoritus, nes visi pasižymi tiek geru veikimu, tiek gera aromaterapija, noriu rudeniui išskirti kelis:

Davroe Body Firming Lotion yra absoliuti drėgmės bomba kūnui, kurią jausite nuo ryto iki pat vakaro, o jo aromaterapija tokia šilta ir jauki, primenanti Kalėdų laikotarpį, kad kartais sustabdo net nuo kvepalų naudojimo. Šis gamintojas taip pat pasižymi labai kokybiškais kūno sviestais ir turi labai gerą kainos ir kokybės sąntykį.

Philip Martin’s kūno priežiūros linija yra visiškai nuostabi ir jeigu mėgstate ne tik gerą odos drėkinimą ir komfortą, bet ir esate visiškai priklausoma nuo kvapų kaip ir aš, pabandžiusi negalėsite sulyginti su niekuo kitu.

Tiek kremai, tiek kūno prausikliai apipina odą rūpesčiu, 24h drėkinimu ir skaniomis gintaro, ambros, smilkalų, rytietiškų prieskonių, medienos natomis.

Mano absoliutus favoritas yra In Oud kūno prausiklis su kūno kremu kartu arba Philip Martin's Maple Body Lotion kūno kremas ir Everyday Hand Serum rankų kremas.

Aš pati labai nuoširdžiai myliu Philip Martin’s kūno liniją ir noriu, kad apie ją sužinotų kuo daugiau žmonių, nes tai nėra tik kvapas, tai yra odos puoslėjimo kokybė visame.

Ir pabaigai Davines Oi linijos kūno prausiklis ir kūno kremas. Kaip ir linijos produktai plaukams praturtinti prabangiu Raku aliejumi ir antioksidantų kompleksu.

Drėkina odą, palieka ją elastingą, ir abu yra iš ties labai veiksmingi produktai. Linija taip pat turi kūno šveitiklį ir tikrai pats toms, kurios dievina Davines Oi aliejuko kvapą.

Šie produktai, vieni ar kiti jų junginiai tikrai bus randami mano pačios vonios spintelėje.

Kiekviena plaukų ir odos priežiūros rutina gali būti ne griežta disciplina, o atvirkščiai - atpalaiduojančiu trumpu ritualu, kuriame susitinkate jūs ir jūsų kūnas.

Mano, The Hair Geek širdis džiaugiasi, kad dirbame su tokiais sielos pilnais gamintojais, kurie atspindi kokybę, bet kokiame produkte, tai tik parodo, kad tvarus kosmetikos pasaulis kas dieną tvirta koja žengia vis tolyn, ir gali pasirūpinti jumis nuo pirštų galiukų, iki plaukų galiukų bet kokiu sezonu.

Na, o jeigu išsirinkti vis dar sunku, visuomet laukiu jūsų asmeninių žinučių el. Paštu arba savo Instagram platformoje.

Būkit jaukiai ir šiltai,

M.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.

  • Pleiskanoja galvos oda? Kodėl atsiranda ir kaip spręsti šią problemą?

    Pleiskanoja galvos oda? Kodėl atsiranda ir kaip...

    Pleiskanoja galvos oda? Kodėl atsiranda pleiskanos ir kaip spręsti pleiskanojančios odos problemą? Pleiskanojančios galvos odos problema yra labai dažna ir dažnai pasitaikanti bet kokio amžiaus, lyties ar statuso žmonėms visame...

    Pleiskanoja galvos oda? Kodėl atsiranda ir kaip...

    Pleiskanoja galvos oda? Kodėl atsiranda pleiskanos ir kaip spręsti pleiskanojančios odos problemą? Pleiskanojančios galvos odos problema yra labai dažna ir dažnai pasitaikanti bet kokio amžiaus, lyties ar statuso žmonėms visame...

  • Tvari plaukų ir kūno odos priežiūra rudenį

    Tvari plaukų ir kūno odos priežiūra rudenį

    Ruduo yra tas metas, kuomet iš vasariško nerūpestingumo grįžtame į kasdieninį skubėjimą, darbus, mokslus ir įprastas rutinas, kurias kai buvo šilta gal būt šiek tiek primiršome. Plaukų kaukės ilgesnį laikymą,...

    Tvari plaukų ir kūno odos priežiūra rudenį

    Ruduo yra tas metas, kuomet iš vasariško nerūpestingumo grįžtame į kasdieninį skubėjimą, darbus, mokslus ir įprastas rutinas, kurias kai buvo šilta gal būt šiek tiek primiršome. Plaukų kaukės ilgesnį laikymą,...

  • Plaukų slinkimas - Priežastys ir prevencija

    Plaukų slinkimas - Priežastys ir prevencija

    Plaukų slinkimas yra bene dažniausia problema su kuria susiduriu savo darbe komunikuodama su klientais. Jis kamuoja ne tik moteris, bet ir vyrus, bei vaikus. Plaukų slinkimo tipų ir priežasčių yra...

    Plaukų slinkimas - Priežastys ir prevencija

    Plaukų slinkimas yra bene dažniausia problema su kuria susiduriu savo darbe komunikuodama su klientais. Jis kamuoja ne tik moteris, bet ir vyrus, bei vaikus. Plaukų slinkimo tipų ir priežasčių yra...

  • Apsauga nuo karščio plaukams ir kaip tikslingai ją išsirinkti

    Apsauga nuo karščio plaukams ir kaip tikslingai...

    Kasdieninėje plaukų priežiūroje - karštų plaukų formavimo prietaisų naudojimas yra neišvengiamas. Jeigu norime gražiai krentančio, sutvarkyto, stilizuoto plauko naudosime tiesintuvą ar įvairias žnyples, o džiovintuvas dėl daugelio aspektų yra tiesiog...

    Apsauga nuo karščio plaukams ir kaip tikslingai...

    Kasdieninėje plaukų priežiūroje - karštų plaukų formavimo prietaisų naudojimas yra neišvengiamas. Jeigu norime gražiai krentančio, sutvarkyto, stilizuoto plauko naudosime tiesintuvą ar įvairias žnyples, o džiovintuvas dėl daugelio aspektų yra tiesiog...

1 4